Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 21. tammikuuta 2012

Kuvia vain

Syöminen on hauskaa, silloin kun ruoka maistuu.




Eilen ei neiti meinannut millään herätä päiväunilta. Tv oli päällä ja avasin lämpöpussin, mutta silti neiti vaan jatkoi kursaamista.

6 kommenttia:

  1. Heippa!! Kyselisin että minkähän kokoinen on tuo Fridan cupcaken talvihaalari? Alennuksesta olisi tarkoitus ostaa meidän pienelle prinsessalle ensi talveksi tuo haalari ja kokojen 80cm ja 86cm välillä pähkäilen =D

    VastaaPoista
  2. Niin ja minkähän mittainen tyttö oli tätä käyttäessä? =D

    VastaaPoista
  3. Moikka! Frida sai tuon haalarin (kokoa 80) 1-vuotislahjaksi ja hän on täyttänyt vuoden viime vuoden syyskuun alussa. Tiesin jo heti, että haalari ei tule mahtumaan koko talvea ja niinhän siinä kävi että mahtui vaan puolet talvesta. Minkä ikäinen teidän tyttö olisi tulevana talvena???? Itse kyllä ehdottomasti neuvoisin ottamaan isomman koon. Tuon haalarin puntit/pultut ovat vielä malliltaan sellaiset helposti "nousevat", joten lisäpituus ei ole pahitteeksi.

    VastaaPoista
  4. Frida oli viikon yli vuoden ikäisenä 79cm ja todennäköisesti oli kasvanut siihen alkutalveen mennessä muutaman sentin. Alle 1,5-vuotiaana hän oli jo 88cm. Ota se isompi vaan! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kovasti!!! :) Sattumalta löysinkin 86cm haalarin huuto.netistä uutena, joten sen huusin hyvään hintaan meille. Näytti kyllä tällä hetkellä hurjan suurelta, mutta uskon että on kyllä hyvä meidän typsykälle ensi vuonna. Ei pienempää olisi kannattanut ottaa. :) Tyttö täyttää vuoden kyllä vasta joulukuussa, mutta jos kasvaa samaa tahtia veljiensä kanssa niin 86cm on varmasti ihan hyvä. :)

    VastaaPoista
  6. Loistavaa! Niin se meidänkin mommo oli haalaria ostaessaan kauhistellut kuinka suurilta haalarit näyttivät, mutta kuinkas kävikään ;)

    VastaaPoista