Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 21. tammikuuta 2012

Jippii, melkein uusi kello!

Pari kolme vuotta sitten Lissabonin lentokentältä ostamani kellon valkoiset nahkarannekkeet alkoivat olla jo todella epäsiistin näköiset. Googlettamalla minulle selvisi, että Helsinkiin oli avattu Swatch Helsinki -liike. Otin yhteyttä heihin ja he pyysivät etsimään Swatchin nettisivuilta kelloni mallin. Sivuilta kun löytyy kellojen mallit kauas historiaan. Helsingin liike tilasi minulle uudet nahkaiset rannekkeet Sveitsistä hintaan 20€ + postikulut 4,90 ja näppärästi sain vain hakea ne postista postiennakolla. Ei huono... Kuvista näette, että kellon vanhat remmit olivat todella kuluneet. Valkoinen nahka lienee aika herkkä materiaali. Paketissa tuli mukana yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla rannekket sai itsekin vaihdettua. Fantastista, kello on taas kuin uusi!


4 kommenttia:

  1. aivan ihana toi kello! ja hienot on nyt uudet hihnat! :) noi nahkahihnaset kellot jotenki on niin paljo makeemman näkösiä mitä esim ne metalliset tai kultaset hihnat! :) mä vaan tykkään! :P

    VastaaPoista
  2. Eikö?! Harmi vaan, että nuo nahkaiset sitten kuluu nopeammin kuin metalliset.

    VastaaPoista
  3. kyllä ainakin minun mielestä :) joo niin kuluu mut ennemmin mä silti ostan noita nahkahihnaisia kelloja mitä metallihihnaisia.. ei se ole niin euron päälle jos saan nahkaiset hihnat kellooni mitkä tuntuu ranteessa paljon mukavammalta ja näyttävät omaan silmäänkin paljon paremmalta :P ja jos säki kerran kolmeen vuoteen uusit hihnat ni ei oo kyl paha :)

    VastaaPoista
  4. No sinä sen sanoit, "ei oo kyl paha" ! Vaivan ja rahan väärtti.

    VastaaPoista