Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 11. joulukuuta 2010

UGGIT





Toiset sanovat, että UGGit on jo ihan OUT ja esim viime talvena minuakaan ei olisi saanut kiinnostumaan noista littanakengistä. Nyt päätin sitten Uggien olevat IN - ainakin minulle!

En muuten yhtään valehtele kun sanon seuraavaa... Aidot UGGit ovat jotain niin paljon laadukkaampaa kuin mitä kolmellakymmenellä egellä saatavat verrokit ovat. Karva on toisenmoista ja pohja erinomaisen tukeva.



Itse päädyin tähän Classic tall -malliin ja chocolate-väriin. Kengät on eilen ajettu sisään kotilaminaatilla ja virallisemmin tänään Vasa cityssä ;-)

3 kommenttia:

  1. Onpas hienot ja varmasti mukavat & lämpimät! Täällä ei ainakaan ole UGGit out - hyvin näyttävät Monacon kaunottarille kelpaavan. :)

    UGG on sitä paitsi tehnyt Jimmy Choon kanssa malliston, jota mainostetaan ja myydään parhaillaan. Voiko mikään, millä on jotain tekemistä J. Choon kanssa olla out? Noh, omasta mielestä kuitenkin nuo perus-UGGit on paljon kivemmat kuin J. Choo UGGit. :)

    Haleja täältä malttamattomalta joulunodottajalta - kymmenen päivää enää meidän Suomeen rantautumiseen!

    VastaaPoista
  2. Moikka Emppu ;-) Ihanaa taas kuulla sinusta. Paha olo painaa mieltäni, kun en ole ehtinyt ajatuksen kanssa lukea blogiasi. Aika ei vaan tahdo riittää kaikkeen ja olen ollut jopa aikeissa lopettaa koko bloginikin...
    Vai J. Choo UGGit, pitääpä googlettaa ja tsekata, kuulostaa mielenkiintoiselta!
    Jos muillakin Monacon kaunottarilla on UGGit, niin kyllä sinunkin pitää klassikot hankkia :-))))
    Me hymyillään Fridan kanssa täällä sinulle ja lähetetään myös kaukainen halaus Suomesta...Ihanaa kun pääsette joulun viettoon kotiisi, nauttikaa vielä kutkuttavasta odotuksesta.

    VastaaPoista
  3. Äläs nyt pode siellä huonoa omatuntoa noin hölmöstä asiasta. :) Kiva olisi kuitenkin, jos ehtisit ja jaksaisit jatkaa kirjoittelua. Eihän se mitään haittaa, vaikka postailisit ihan harvakseltaan. Voin kyllä kuvitella, että blogin kirjoittamiseen kuluvan ajan voisi käyttää toisinkin. :) Hyvää joulunodotusta sinne myös!

    VastaaPoista