Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 11. joulukuuta 2010

Lintujen ystävä

Kovien pakkasten aikaan minusta tuli lintujen best buddy. Alkoi niin säälittää nuo pikkulinnut, joita pihallamme lenteli pitkin päivää ruokaa etsien. Tiedän, ruokaa on nyt tarjottava niille jatkuvasti talven edetessä. Eivät ne ole meidän takapihallamme vain parin viikon luksuslomalla. Loppujen lopuksi se on rahallisesti aika pieni satsaus. Sitä paitsi saan joka aamu hirmu hyvän mielen siitä, kun saan katsella niiden nauttivan aamiaistaan. Minulla kun on aikaa katsella ulos ikkunasta samalla kun Frida nautiskelee maitobaarin antimia :-)







Karvinenkin kävi piipahtamassa meidän pihalla. Voi olla, että olisi tullut sanomista jos toinen chihuistamme olisi sattunut paikalle samaan aikaan :-)

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Oletpa kirjoitellut tänne ahkerasti! Alkaa Fridassa olla todella paljon isänsä näköä, vaikka alkuun toisin väitin :)
    Aitona Lyptiläisenä piti tarttua tähän lintuasiaan, niin paljon ilahduin. Onko somempaa näkyä kuin tiaisten touhuilu ja keltasirkkujen liverrys ruokintapaikan tiimoilla (mulla on Huovis-kausi vielä menossa, joten se voi paistaa läpi). Aitoa draamaa saa ahkera ruoka-avun lähettäjä seurata, kun paikalle häiriköimään tulee närhiä (jotka mennessään huutelevat hävyttömiä), tikkoja, oravia ja ehkäpä kauhistuttava kana/varpushaukka.
    Meillä eineeksi tarjoillaan kauraa, kuorittua auringonkukkaa ja kovemmilla pakkasilla pähkinöitäkin. Jouluksi tietenkin jotain extraa... Tulossa on kuitenkin kova talvi, joten apu on arvokasta.
    Hyvää joulunodotusaikaa teille!

    VastaaPoista
  2. Jotenkin osasin aavistaa, että kommentoisit tätä lintuasiaa ;-) Teillä kun linnut ovat varmasti vielä enemmän lähellä sydäntä, kuten kaikki muukin elollinen :-) Meillä oli myös pähkinöitä, mutta huomasin, että lintujen piti aina lentää muualle niitä syömään. Meillä kun ei ole lintulautaa, joka niiden ruokailua ehkä auttaisi. Hyvin ne kuitenkin menivät kaupaksi.
    Talitiaisia ja muita tiaisia on täällä liikkunut paljon, mutta ei ainuttakaan punatulkkua :-(

    Toivottavasti teilläkin oli ihana joulu. Jännittävää uutta vuotta teille!

    VastaaPoista