Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Frida 3kk

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Fridakin täytti kuukausia ;-) Niitä tuli täyteen nyt jo kokonaiset kolme!



Ja neuvolatäti sai otettua neidistä seuraavanlaiset mitat: 60cm, 5810g (ja pään ymp. 38,8cm) Eli hienosti on tyttö kasvanut. Tällä kertaa neuvolassa ei ollutkaan yhtä kivaa kuin aikaisemmilla kerroilla. Vuorossa oli nimittäin ensimmäiset rokotuspistokset...hyi hyi hyi sanon minä. Äidilläkin siinä oli kestämistä. Ensin Frida joutui nieleskelemään saman makean litkun suun kautta kuin 2kk käynnilläkin. Sen jälkeen jouduin pitämään tyttöä sylissä ja isä heilutteli värikästä lelua...no voi kamala sitä ilmettä, jonka oman lapsen kasvoilla näkee...seuraa hetken hiljaisuus kun vauva kerää valtaisaa itkua :-( Voi pientä rassukkaa...ja kun ensimmäisestä hyssyttelyjen kera selvittiin, vaihdettiin puolta ja piikitettiin toiseen reiteen. Ei varmasti tarvitse edes kertoa meidän perheen fiiliksiä siinä vaiheessa. Tyttö rauhoittui vähitellen ja oli nukahtamassa jo turvakaukaloon ovesta ulos lähdettäessä. Ystävän huonoista rokotuskokemuksista johtuen jännityksellä odotimme mahdollisia sivuvaikutuksia. Illalla Frida oli unilta herätessään normaalia itkuisempi ja oli hetken aikaa ihan valkoinen ja poissa oleva. Tuon hetken jälkeen seurasi taas raastavaa itkua ja varsinkin jos vaihdettiin tytön asentoa sylissä. Hoitopöydällä huomattiin, että tytön reiskat olivat hirmu kipeät!!! Huutoa tuli heti jos reisiin koski. Voih...oli pakko antaa lääkettä. Parina kolmena yönä on ollut levottomampaa ja rokotusta seuraavina päivinä tyttö oli vähän kärttysämpi kuin normaalisti. Nyt viikko rokotusten jälkeen tuntuisi siltä, että rytmi ja tyttökin alkaisi palautua ennalleen...Mutta toisaalta taas, toiset vauvat saavat rokotuksista oireita vasta viikko pistosten jälkeen. Jännitys ei siis aivan ole vielä ohi.

(Kuvissa olevat vaatteet ovat muuten Zarasta ja kokoa 68! Eli myös lasten vaatteet ovat Zarassa pientä kokoa, koska muuten meillä käytetään "kuuskakkosia". Housut ovat ihan passelit, paita hieman löysähkö, muttei mikään valtava.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti