Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Joululahjavinkki miehelle

Netistä löysin jo kauan kauan sitten tuollaisen nettisivuston, josta saa ostaa miesten Taylor-merkkisiä vaatteita. Erinomaista kyseisessä verkkokaupassa on se, että siellä voi teettää esim. omalle miehelleen kauluspaidan täysin omien mittojen mukaan. (Itse asiassa siellä voi teettää myös naisten paidan :-) Tätä ei voi suositella ihmiselle, joka ei kykene helposti päättämään asioista. Itse nimittäin saa valita paidan mallin (normal, fit, long), kankaan (vaihtoehtoja useita hienoja), kaulusmallin (9 vaihtoehtoa!), hihamallin (9 vaihtoehtoa!), napit, leikkauksen mallin, laskokset, taskut jne... Lopputuloksena ei voi olla muuta kuin hieno paita! Käykää katsomassa! Hintakaan ei päätä huimaa, riippuu vähän millaisia yksityiskohtia vaatekappaleeseensa haluaa ja millaisen kankaan valitsee. (Kyseisellä sivustolla voi näköjään nykyään teettää myös housut.)

">http://www.tailorstore.fi/en/


http://www.tailorstore.fi/en/tailor-made-shirts



(Kuva eri osoitteesta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti