Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 20. lokakuuta 2011

Uutta

Syksy on jo selkeästi TÄÄLLÄ ja talvikin entistälähempänä. Siksi on alettava valmistautuminen keleihin myös asianmukaisilla varusteilla.
Popot Superfit (K-kenkä) ja lakki Everest (Stadium)

4 kommenttia:

  1. oi Kasperki haluaa tommosen lakin!!

    VastaaPoista
  2. Kivoja hankintoja olet tehny! Kengistä, mitä kokoa otit? Mietin, että voiko Olgalle todella mahtua nuo 21 talvikengät vielä talvella, nyt jo "sopivat".. joten voi olla, että kenkäkaupoille marssitaan mekin :)

    Frida on kyllä kertakaikkiaan suloinen ilmestys lenkkareineen kaikkineen :) Taitaa tyttö seurata vanhempiensa jalan jälkiä.. ainakin sitä voi yrittää :)!

    Haleja sinne*

    VastaaPoista
  3. käsbe: Mä en kuollaksenikaan muista, oliko noista muita värejä, mutta noita valkoisia ei ollutmontaa jäljellä (ainakaan silloin). Marssin oitis aikuisten hyllylle ajatuksena ostaa itselle samanlainen. Tuo lasten lakki maksoi 9,90 ja aikuisten peräti 29,90!!!!! Mikä oli mun mielestä aivan järkyttävä hintaero. Pitää siis kirjoittaa joulupukille...

    Julia: Otin kegistä koon 22, pohjalliseen kun verrattiin neidin jalkaa, niin 21 olisi jo ollut liian nafti ja 23 oli kooltaan naurettavan reilu. Riippuu mitä merkkiä ne teidän 21-kokoiset kengät on? Voi olla, että talvi tulee sieltä piankin, niin jospa ne edes hetken menisi käytössä.

    Kyllä Frida oli oikein elementissään isossa tyhjähkössä urheiluhallissa. Ihanaa vanhemmille kun ei tarvinnut koko ajan kieltää. Neiti sai painella minkä jaksoi.

    Kiitos haleista, ne tuntuvat erityisen mieluisilta näin pimeänä vuodenaikana. Minä haluaisin niin kuulla teidän kuulumisia. Kuinka neidillä mennyt hoitopaikassa ja äidillä vastaavasti uudessa työpaikassa...Terkkuja!

    VastaaPoista
  4. Juu, ostin Olgalle myös 22 talvikengät. Nuo 21 on Kavatin, nyt vielä melko isot kuitenkin, mutta luulen, että on hyvä olla toiset 22 lopputalveksi ja muutenkin sellaiset jotka nyt sitten kestää vähän kastumistakin.

    Meillä on mennyt kyllä kivasti töiden ja Olgan hoidon aloittamisen kanssa! Alussa Olga oli illat kotona todella itkuinen ja selvästi "shokissa" muutoksesta, ikävöikin varmasti, kuten mekin häntä.. <3 ja onhan mulla itsellä ollut tosi tosi ristiriitaiset fiilikset. Mutta kyllä nyt alkaa helpottaa, varsinkin kun tietää että Olgalla on hoidossa mennyt yli odotusten (leikkii, syö ja nukkuu siellä hyvin) ja itsekin on jo jotain tolkkua saanut töistä. :)

    Terkkuja takaisin, nähdään toivottavasti pian! Laitan jotain kutsua teille kaikille että josko nähtäisiin meillä..!

    Julia

    VastaaPoista