Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 14. lokakuuta 2011

Terveiset Kupittaalta!

Pitkästä aikaa lisäilen tänne kuvia. Käytiin Turussa perhettä, sukulaisia ja ystäviä moikkaamassa ja reissu sujui kaikin puolin hyvin. Frida piti huolen siitä, että moffan televisiossa on runsaasti sormenjälkiä! Tyttö nukkui kuin enkeli, omassa rauhassaan minun vanhassa huoneessa.

Kuten kuvista saatatte huomata, neiti otti ensikosketusta tartaniin. Frida oli siis Kupittaan urheiluhallissa testaamassa Addujaan :) Neiti selvästikin nautti siitä. Olimme hallilla aamupäivällä ennen ensimmäisiäpäiväunia, voitte varmaan kuvitella,kuinka paljo pikkuista ikiliikkujaa väsytti tuon "treenin" jälkeen.

Liikkumisesta vielä sanottakoon sen verran, ettätahti vain kiihtyy. Nyt mennään jo kevyesti itse sohvalle, alaskin osataan tulla hienosti. Puolijuoksua mennään usein ja neitihän oikein testaa vauhtiaan. Välillä vain meinaa kurvit mennä pitkiksi :) Turussa oppi myös kävelemään takaperin, peruuttamalla.











1 kommentti: