Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 21. lokakuuta 2011

Mommolle ja moffalle terkkuja!

Muille nää lapsukaisen kuvat ovat varmasti tylsää katsottavaa, mutta uskon kaukana asuvien isovanhempien ilahtuvan uusista kuvista.

Fridahan kiipeää nykyään sohvalle 250 kertaa päivässä. Toistaiseksi on tullut sieltä myös alas jalat edellä 250 kertaa päivässä. Siis toistaiseksi. Nyt ei koirienkaan enää kannata vaivautua kiipeämään turvaan sohvan selkänojan päälle.







2 kommenttia:

  1. ei söpöt kuvat oo ikinä tylsiä! Vaikk uskon myös monen tylsistyvän mun blogia lukiessani mut eipähän tarvi niiden lukea! Mä ainaki tykkään kuvista:)

    VastaaPoista
  2. =) Kävin vierailemassa sinun blogissasi! Olipa hyvä, että otit puheeksi. Mulla on siellä meidän ryhmässä mennyt asia ihan ohi... Blogisi oli aivan ihana ja vielä ihanampi poika!!!

    VastaaPoista