Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 7. lokakuuta 2011

Hammaslääkärillä

Fridalla oli tänään ensimmäinen hammaslääkärikäynti. Sitä varten piti herätä jo klo 7.15!!! Ehdittiin tehdä kaikki aamutoimet ja tulipalokiireellä taas lähdettiin. Mikä siinä on, että joskus aika matelee ja toisinaan taas ajalla on hirmu hoppu. Frida sai aamulla päälleen uuden mustan villakangastakin (H&M) ja neulemyssyn (H&M). Eli huom! nämä valokuvat on otettu hammaslääkärikäynnin jälkeen, ennen sitä en olisi millään ehtinyt valokuvailemaan :) Tuo käynti oli siinä mielessä hauska, että saimme todeta viidennen hampaan puhjenneen Fridan suuhun. Saipa neitokainen uuden harjankin ja hammastahnan, jota tänään päästään imeskelemään ;)





2 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy sama ihana myssy värein harmaa ja lila :) Terveisin Kati ja Pulla

    VastaaPoista
  2. Moikka Kati!
    Vai että teillä on vielä lilakin! Huomasin vain, että pipo valahtaa helposti silmille, siinähän taisi ollakin vähän hassu mitoitus.

    VastaaPoista