Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 29. elokuuta 2011

Yhtä juhlaa


Olivia täytti eilen vuoden ja sitä käytiin tietenkin juhlimassa. Tästä lähtikin käyntiin varsinainen juhlien taival. Huomenna juhlinta jatkuun (kuvissakin näkyvän) Olgan 1-vuotisjuhlilla, sunnuntaina on vuorossa Fridan kaverisynttärit.

Kuvissa näkyvät neitokaiset ovat Fridan lisäksi jo vuoden täyttänyt Olivia ja tänään virallisesti synttäreitään juhliva Olga. Olga ja Frida olivat piilosilla Barbababa-teltassa ja hauskaa näytti olevan. Sankari sai ihania lahjoja ja tarjoilut olivat mitä parahimmat!














2 kommenttia:

  1. Voi Heidi, ihania kuvia <3 Meidän lapset on NIIN suloisia ja rakkaita!!!

    Mulla on niin surullinen mieli kun Olga on kipeänä :( Pikku reppana. Ari haki apteekista jotain nenäsumutetta ja siitä oli kyllä heti ainakin vähän apua, nyt nukkuu ihan levollisesti eikä hengityskään ole niin raskasta. Harmittaa niin paljon, että juhlat ei onnistuneet, mutta mehän juhlitaan kahta kovemmin sitten kun hän tokenee :)))

    Kuullaanhan taas <3

    VastaaPoista
  2. Julia, niinhän nuo ovat <3 !!!

    Mä olen myös ajatellut teitä ja Olgan vointia. Kunpa ei kovin pahaksi menisi. Muistan kuinka kamalaa se oli, kun Frida viimeksi sairasti sitkeän räkätaudin. Ilmoittele mihin suuntaan teidän tilanne kehittyy, toivottavasti pian parempaan!

    pps. Ja mehän juhlitaan murujen kanssa sitten, vaikkakin vähän myöhässä...

    VastaaPoista