Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 21. elokuuta 2011

Unikeostamme vielä




Jäi viimeksi ehkä vähän juttu kesken...Siinä mainitsin Fridan yöunien kestosta ja aamusta. Tuossa jokinen aika sitten Frida jaksoi hyvin olla hereillä 3-3,5h, mutta nyt kun tekee hampaita, väsy tulee aiemmin. 2-3h ja tyttö pihalle unille. Nukkuu 1,5h yleensä ja sitten herää joskus itsekin, joskus pitää herättää. Toisinaan olen antanut nukkua kaksikin tuntia, silloin hän ollut aamulla superväsyneen oloinen. Sitten herättyään Frida saa lounaan ja on hereillä tässä välissä 4-4,5h. Hän saa myös päivällisen juuri ennen toisille päiväunille menoa. Syömiset tulevat aika tiheästi, mutta toimii meillä. Nukkuu 45 min-vähän yli tunnin. Aina herätetään viimeistään klo 17.30, ettei mennä liian lähelle yöunia. Jonkun mielestä sekin on jo liian lähellä, mutta edelleen toimii meillä ja Frida nukahtaa suhteellisen nopeasti yöunille klo 20.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti