Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 18. elokuuta 2011

Meidän unikeko

Pitääpä nyt taas varovasti hehkuttaa tuota meidän pientä unikekoa, sillä viimeksi kun oli hehkuttanut, heräsi normaalista poiketen yöllä "kekkaloimaan". No hillitysti ja lyhyesti nyt sitten vain. Edelleen meillä on suurinpiirteisen tarkka vuorokausirytmi. Frida menee illalla nukkumaan klo 20. Joskus on laitettu sänkyyn 10 minuuttia aiemmin, joskus saman verran myöhemmin. Aamulla Frida herää klo 7 ja 8.30 välillä. Meillä oli pitkään herätys "nakutettu" klo 7 tai 7.15, nyt on ollaan menty monena aamuna taas lähemmäksi kahdeksaa ja joskus jopa yli sen. LUKSUSTA! Toi tais kyl olla hehkutus?! Neiti nukkuu yönsä edelleen rauhassa. En muista milloin viimeksi olisi pitänyt käydä keskellä yötä Fridan luona, siitä on oltava kuukausia. Joskus, hänestä saattaa kuulua jotakin ähinää tai kitinää, mutta sekin on harvinaista. Viime yönä pientä kitinää kuului, se menee etuylähampaiden piikkiin. Ovat kovastti puskemassa läpi. Kitinä loppuu itsestään, eikä siis ole mitään itkua. Aamuisin annamme Fridan hetken olla yksin herättyään. Siis hetken. Hän selvästikin leikkii pinniksessä. Tämän voi päätellä ihanista leperryksistä ja niistä ääneen lausutuista "heiii"-sanoista. Tuon tervehdyksen hän lausuu minua matkiten, korkealta aloittaen :-) Kun menen/menemme huoneeseen, neiti alkaa nauraen konttia "meitä karkuun" pinniksessä. Kovin kauas hän ei silti pääse. Siinä sitä sitten ihmetellään, miten joku voi aina aamusta saakka olla niin hyväntuulinen. Puhutaan niitä näitä ja unista joita Frida on nähnyt.
Tämä Mummolta saatu Zaran pyjama oli valitettavasti jo saataessa hieman nafti.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti