Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 30. elokuuta 2010

Poks ja viikko 38!

Huh, viikkoja kasassa tänään 38! Aika on mennyt hurjan nopeasti! Olimme tänään siellä ylimääräisessä ultrassa Pavun "arveluttavan" koon vuoksi. Sillä rintamalla kaikki oli hyvin. Ultrassa näkyi pää jo ihan "hollilla". Eri mittauksilla saatujen keskiarvojen mukaan painoksi saatiin juuri alle 2,8kg, mutta lääkäri sanoi, että tuntuu käteen isommalta ja arvioi Pavun koon olevan kolmen kilon luokkaa (ehkä jopa hieman yli). Ultrassa oli jotenkin vaikeaa seurata kuvaa ruudulta, kun vauva nyt alkaa jo olla niin iso, että ruudulla näkyy aina kerralla vain yksi suurempi osa kropasta. Lisäksi laitetta liikutettiin niin nopeasti, että aina ei oikein tiennyt mikä kohta oli menossa. Sukupuoleen emme saaneet mitään selvyyttä. Jossain vaiheessa mies kuvitteli näkevänsä "kolmannen jalan" :-) Tämä kommentointi aiheutti hieman jäykähkön hetken tutkimushuoneessa, siis henkilökunnan osalta...

Kohdunkaula oli kuulemma puolikypsä ;-) Sanoivat vielä loppuun: "Tervetuloa synnyttämään!" Mitäs muutakaan tuohon voi todeta kuin "Kiitos!"

Huomenna perinteiselle neuvolakäynnille ja katselemaan masentavaa muutosta painossa :-) Viimeiset pari viikkoa on muuten ollut valtava hampurilaishimo! Mitä sekin tarkoittanee?

4 kommenttia:

  1. Ojoj, nu är det nog spännande! :-) Håll oss uppdaterade! Lycka till och många kramar / Sara & Arthur

    VastaaPoista
  2. Piti käydä kurkkaamassa täällä, joko perhe on kasvanut ja maha pienentynyt. Kovasti on teidän maha-asukkia ilmeisesti mittailtu. Oma kokemukseni on, että nuo arviot saattavat olla todellakin arvioita, ultralla mitattu tietenkin pitää paremmin paikkansa. Meidän neiti arvoitiin "lähemmäs nelikiloiseksi" ja reilu 2½ kiloa tuli:) Kokeneen kätilön näppituntuma piti parhaiten paikkansa. Tsemppiä odotuksen viimeisiin päiviin ja tietty sitten itse h-hetkeen! t. Riikka

    VastaaPoista
  3. Hej Sara! Håller nog er uppdaterade :-) Tycker att idag har det gått framåt...? Får se sen.
    Kram

    VastaaPoista
  4. Heippa Riikka!
    Kovasti on mittailtu joo...lopputuloshan nähdään piakkoin :-)
    Kiitos tsemppaamisesta ja toivotaan hyvää ponnistusvoimaa ;-)

    VastaaPoista