Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 29. elokuuta 2010

Pavun huoneen tuoli

Vaasasta kun lähdet jotain etsimään, ei sitä haluamaansa löydäkään välttämättä ihan helposti. Yhden päivän pyhitin Pavun huoneen "aikuisen tuolin" etsinnälle. Minulla oli mielessäni nojatuolimainen korituoli, eikä niinkään perinteinen kiikkustuoli tai tavis nojatuoli. Koko kaupungin huonekaluliikkeet läpi käytyäni olin jo luovutuspisteessä. Ajattelin, että nyt on vain tyydyttävä johonkin tavallisempaan ratkaisuun. Onneksi kaupunkimme ainut oikea sisutusliike pelasti minut! Muistin heillä olleen esillä joskus jotain pientä huonekalua kori-/rottinkimateriaalista. Kurvasin kotiin vielä "Sateen" kautta ja selailimme yhdessä "Artwoodin" katalogia. Heillä sattui olemaan juuri sopivasti yksi helmi tuoli varastossa ja pääsin sitä oitis ihastelemaan :-)




Tähän olisi "Artwoodilta" saanut tilattua myös pehmusteet, mutta päätin ommella ne itse.



Vielä kun jaksaisin käydä ostamassa lisää kangasta tuota selkänojan osuutta varten. Jaksaisinko huomenna. HUOMENNA ON MUUTEN SE ULTRA KLO 8.30! JÄNNITTÄVÄÄ!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti