Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 24. elokuuta 2010

Etupalloni 37+1

Tältä siis näyttää palloni mun tänään, viikkoja ollen kasassa 37+1.





Ohuet saapikkaat löysin eilen ALE:sta (Aleksi 13, Ois, 15 euroa). Ilma on alkanut tuntua todella syksyiseltä, eikä pikku pistokkaissa tai sandaaleissa ole enää asiaa ulos. Tässä tilassa saan nuo helposti jalkaan ja jopa vetoketjun ongelmitta itse kiinni. (Toisin on Lacosten tarrakiinnitysten kanssa!)



Ja vähän paljasta pintaa. Mahani ei varmasti koskaan ole ollut näin vaalea kesän jäljiltä :-)



Neuvolatäti meinasi kyllä, että ei se Papu mikään liian pieni ole. (Lääkärihän laittoi lähetteen ultraan viime viikolla, johon ei vielä ole tullut kutsua.) Tämä toista kertaa tapaamani neuvolatäti antoi oman kokoarvionsa Pavusta tällä hetkellä, 2880g. Totesi vielä, että pitkillä naisilla tuohon hänen laskelmaansa voisi lisätä vielä 200-400g! Kaikki kunnossa muuten ja paino noussut viikossa vähän yli 600g!!! Jee, me kasvetaan! Ja sen kyllä tuntee nahoissaan ja jaloissaan.

Koirat ovat sopeutuneet mielestäni hyvin tänne uuteen kotiin. Reviiriä on merkattu ahkerasti ja toinen tyttömme on hurmannut kulmakunnan poikia ihanalla "juoksuajan tuoksullaan" :-9

4 kommenttia:

  1. Heippa! Kertakaikkisen ihana etupallo! :) Voin kertoa yhden toisen pitkähkön naisen kokemuksen noista "kokoarvonnoista"... Minut nimittäin lääkäri ultrasi vielä kerran kun olin jo synnytystä varten tullut sairaalaan. Hän kertoi uä-laitteen antavan kokoarvioksi 3400 g, mutta masua tunnustellessa totesi, että "käteen tuntuu kyllä jonkin verran pienemmältä". Seuraavana iltana ponnistin maailmaan 3910 g tytön :) Jonnekin se koko kai vaan hämmentävästi katoaa kun on pituussuunnassa enemmän tilaa(?)

    T: kia :)

    VastaaPoista
  2. Heips Kia! Joo, minä kuulin eilen jotain vastaavaa. Tulipa tässä vain mieleeni, että mitä järkeä on mennä vielä noihin loppuraskauden ultriin, kun niiden kokoarviot eivät kuitenkaan pidä paikaansa! Tai sanotaanko, että harvoin ovat oikeassa. Kutsu tuli tänään postissa ja sinne mennään nyt sitten ensi maanantaina :-) Uskon myös tuohon, että "jonnekin se koko kai vaan hämmentävästi katoaa..." :-) Minulle lääkäri sanoi viime viikolla, että "Olisiko täällä joku parikiloinen, vähän päälle?" Totesin vain "Jaa-a, enpä tiedä"

    VastaaPoista
  3. Moikka Heitukka! Enää ei liene pitkä aika, tsemppiä loppusuoralle! Onko sulla käynyt loppuaika pitkäksi? Mä aloin loppuvaiheessa olla jo aika kypsä kömpelöön oloon.

    Juu puoli kiloa tuntuu ultralla aika isolta heitolta. Mutta on se ultra kai parempi sentään kuin käsikopelolla. Mulla arviot on pitäneet melko hyvin kutinsa: Tytöstä arvio/toteuma oli 3900-4000/4090g ja pojasta 3935/4250 g. Ultrat tehtiin 3 ja 4 pv ennen synnytyksiä. Mulla tosin vatsa tuli pelkästään tuohon etupuolelle niin, että se ihan viimeisillään "roikkui", mitään ei "kadonnut" selkään vaikka mulla pitkä selkä onkin.

    VastaaPoista
  4. Heippa Häntähattu!
    Aika ei ole käynyt pitkäksi ollenkaan. Johtunee tästä viimeaikaisesta muutosta, josta on seurannut tavaroiden järjestelyä omille paikoilleen jne. Hieman kypsänä sen sijaan olen ollut tuntemuksiin kylkiluideni alla. Papu nimittäin potkii jalallaan oikeaan kylkiluuhun ja jopa nostaa sitä välillä jalallaan. Se tuntuu aika hurjalta!
    No nuo sinun arviot ovat olleet aika hyviä, mutta ne ovat myös tehty jo noin lähellä synnytyksiä. Jännittävää mennä huomenna ultraan. Samalla saan kuulla onko kohdunkaulalla tapahtunut edistystä :-) Mun maha ei vielä pahasti roiku, kaikki on ollut edessä jo pidemmän aikaa ja se suorastaan "törröttää" eteen pinkeänä kuin mikäkin!
    Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan!

    VastaaPoista