Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Inez 4kk - kuvapommitus!

Mittani neuvolakäynnillä olivat:
6055g
62,5cm
ja päänympärys 40,2
Näin minusta kirjoitettiin neuvolakorttiini:
Iloinen ja jäntevä tyttö. Kasvaa hienosti rintamaidolla ja nyt illalla korvike. Jokeltaa, seuraa katseella. Motoriikka ja heijasteet hienot.Sydän, keuhkot, vatsa, lonkat, pulssit, aukileet ok. Silmät ok, ei karsastusta.
 
Ineziztä on kuoriutunut pieni rintaraivoaja ja siksi olen ajautunut tuohon tilanteeseen, että annan illan viimeisen "ruuan" korvikkeena. Ei siitä syömisestäkään tule mitään, kun toinen vaan huutaa, imee, huutaa, imee jne. Uskon tämän johtuvat siitä, että hän ei jaksa odottaa herumista ja toisinaan siitäkin, että kun heruminen alkaa, maitoa suorastaan suihkuu!!! Mukavampi lopettaa päivä rauhalliseen syömiseen. Eikä sitä illalla vaan enää jaksanut kävellen imettää ja tallata "imutahtia" samalla, jotta toinen pystyisi rauhallisena syömään.
 
 Inez on kyllä kova seuraamaan ja lääkärikin yllättyi siitä, miten tyttö ikäisekseen seurasi ja katseli äitinsä perään.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti