Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Äidin rakas pikku Inuli



Inez on jo jonkin aikaa kovasti ihmetellyt käsiään, ihan silmät kierossa. Käsiä tungetaan myös jatkuvasti suuhun, jos siellä ei tuttia ole.

Uni maittaa. Inez nukkuu n. 8.15/8.30 -> 3h-3h 15min ja hänet siis herätetään. Sitten seuraavat kaksi tuntia kuluu hereillä ollessa, ensin tyytyväisenä ja sitten saakin jo enemmän viihdyttää, jotta jaksaa olla hereillä. Sitten taas nukkumaan, 2,5h ja n. 16.30 otetaan vaunut terassilta sisälle ja taas pari tuntia hereillä. Noin 18.30 aikaan hänet laitetaan puolen tunnin tirsoille ja tämän jälkeen jaksaa olla hereillä noin 1,5h. Tähän rytmiin olla juuri vaihdettu. Inez nukkui aikaisemmin pidempiä pätkiä päivällä. Vielä yöunille meno ei ole sujunut ihan mutkitta, mutta eiköhän se tästä kun tottuu uuteen rytmiin.  Jos ei totu, soitan Vaasan gurulle, joka osaa neuvoa uniasioissa :) Yöunille menee siis n. 20.30-20.45 ja syö pari kertaa yön aikana. Aamulla heräämiseen jälkeen hän on hereillä maksimissan 1h 15min.

Kerran kän on jo kiepsauttanut itsensä tästä kylkiasennosta masulleen.

Kylvetys on yksi lemppareista!

Inez juttelee jo kovasti itsekseenkin ja silloin kun hänellä on katsekontakti äidin tai isin kanssa. Kun oikein hassuksi rupean, hän aivan nauraa "rekottaa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti