Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Asusteita Racoonin haalariin

Nämä viime vuonna tilatut UNQ-merkkiset huivi ja lakki mahtuvat Fridalle edelleen. Lisäksi ostin Lassie-merkkiset hanskat ja lakin. Vaalenapunaisia pidempää mallia olevia toppahanskoja metsästetään edelleen. Vaaleanpunaiset Tepsut tuohon kavereiksi niin AI KU ON HERKKU!

4 kommenttia:

  1. Kauniisti käy asusteet haalariin!

    VastaaPoista
  2. Niin söpöjä ovat, mutta kyllä pienillä tytöillä saakin olla :) Ticketin haalarien kavereiksi myös tilattu niihin sopivat pipot molemmille tytöille.

    VastaaPoista
  3. Jonathanilla on vaaleanpunaiset pidemmän malliset topparukkaset. Meillä molemmilla käytössä olleet nyt pikku pakkasilla. Eivät ole ihan kaikista lämpimimmät kovilla pakkasilla, mutta menevät välilapasten kanssa ainakin -15 asteeseen saakka.

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos Paula tiedosta, meillä onkin ollut Jonathanin välikausirukkaset käytössä lapasten kera, mutta eivät ne talvikäyttöön ole. Pitääpä katsoa jos löydän niitä jostain. Tykkään kovasti noista Lassien hanskoista, oikeastaan varren ei tarvitsekaan olla pidempi, haalarissa ja hanskoissa kun on molemmissa "lumistoppari".

    VastaaPoista