Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 24. syyskuuta 2012

Tervehtynyt Inez

Meille rantautui aika pian Fridan 2-vuotisjuhlien jälkeen räkätauti, joka ensimmäisenä puhkesi Fridalla. Tämän jälkeen minulla ja heti perään meidän pienimmälläkin. Siihen en kyllä ollut varautunut, että Inez sairastuu. Äidin huoli kun on heti niin suuri, alle kolmen kuukauden ikäinen on vielä niin pieni. Fridalla oli kuumetta lähes 40 astetta, oma lukemani jäi mittaamatta, mutta vielä gramman Panadolin jälkeenkin horkka oli aikamoinen. Inez-paralla kuumetta oli 38,8, jolloin soitin ja kysyäkseni miten nyt kannattaisi menetellä. Lähdin näyttämään pientä muruani sairaalan päivystykseen ja sinne he ottivat meidät sisään yön yli tarkkailtavaksi. Happisaturaatio ja kaikki veriarvot olivat hyvät, joten mitään suurta hätää siinä ei ollut. Näin epienten kanssa kuulemma halutaan olla todella tarkkoja, tilanteet kun voivat nopeasti muuttua.
 
Keskiviikkona onkin edessä jo 3kk-neuvola!!!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti