Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 1. syyskuuta 2012

Fridan 2-vuotissynttäreiden lahjoja. Näitä vietettiin siis ristiäisten yhteydessä Naantalissa.

Inez sai Pentikin söpöyksiä, valitettavasti hän sai kaksi samanlaista mukia ja lautasta. Meillä kun on vielä ennestään Fridan vastaavat astiat. No ei se mitään, minä kävin jo täällä Vaasan Pentikissä vaihtamassa toisen paketin astiat muihin tuotteisiin. Näytän sitten myöhemmin mihin tuotteisiin... Tuossa toisessa paketissa oli mukanan myös pupu, senkin vaihdoin, koska hän sai toisessa lahjakassissa samanlaisen. Tuo ruokalappu oli hieno, sellaista meillä ei ollut ennestään.

Tässä kuvassa ylhäällävauvan kylpypyyhe- ja tohvelisettiä, ihanin kehys IKINÄ! samanlainen, joka Fridan huoneen seinää koristaa! Kummilahjoina Kalevala Korun "Siivet" (muistaakseni), takana lukee nimi ja syntymäaika, lisäksi muumilusikat, sitä parasta Hackmanin laatua. Vaalenapunaisessa laatikossa mini-Reinot.


Tässä itse tehtyjä pehmeitä ja lämmittäviä.

Fridalle

Toisen kukan mukana tuli Stockmannin lahjakortti.

Näistä kauniista korteistakin oli otettava kuvia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti