Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 22. syyskuuta 2012

Poppia ysikasina

Polarn o. Pyretin välikausiasut ova hyvin kulutusta kestäviä ja niissä on hyvät ominaisuudet monenlaiseen säähän. 86-koon keväällä käytössä ollut haalari alkaa olla aikast nafti tuon meidän neidin pituuskasvusta johtuen. Tässä tämän syksyn Popin asu koossa 98, eikä housut ole ollenkaan turhan reilut, vaikka niin koosta voisi päätelläkin. Tästä tulikin ihan kiva setti, harmaata meillä onkin kovin kovin vähän.

3 kommenttia:

  1. Moikka! Mä nyt ajattelin kysyäkun päätin etten menetä mitään jos kysyn:D oiskohan tuo takki mahdollisesti myynnissä? Oon meinaan ettinyt kivet ja kannot eikä mistään löydy meille tuota takkia oikeassa koossa :( jos olisi myynnissä niin oisin todellakiinnostunut!
    Bibis_zone@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Meillekin kelpaisi tämä ihana takki, jos on myynnissä eikä edeltävälle kysyjälle mene, niin ilomielin meille! :-)

    VastaaPoista
  3. pauliina.jalo @ hotmail.com (edellisen kommentin jättäjä)

    Adan & Iian äiti

    VastaaPoista