Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Pottailua

Ja niin käytiin ostamassa potta! Mielestäni tämä vaikuttaa aivan huippupotalta- Frida istui ensimmäistä kertaa potalla ja heti lirahti pissa potan pohjalle! (Ja tämähän piti ikuistaa ihan valokuvaksi asti.) Taisi siinä tuuriakin olla matkassa. Mutta isänkin silmien alla on jo tullut keltaista väriä valkoisen potta-astian pohjalle. Rauhassa otetaan rämän asian kanssa. Tämä korkea maööi, josta saa irrotettua tuon valkoisen astiaosan, vaikuttaisi olevan lapselle mukava. Ainakin Fridalla näytti olevan siinä hyvä asento.

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä hieno kuva, ja hieno on pottakin. Meillä on sama potta vuosimallia -83, eli kestävä on! :)

    VastaaPoista
  2. :))) Ensin ajattelin, että onhan tuo aika ällöä ottaa pissasta kuvaa, mutta kerran vain se ensimmäinen pissakin pottaan lorisee ;-) Vuosimallia -83! No onpa ollut hyvä ja kestävä potta!

    VastaaPoista