Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 14. heinäkuuta 2011

Olohuonetta

Pitkään on jo pitänyt laittaa kuvia olohuoneestamme. Tässä niitä nyt tulee, seuraavina päivinä laitan lisää kuvia, kunhan ehdin ladata niitä bloggeriin.

Jos joku muistaa, viime kesänä Fridan ollessa vielä mahassani, "kunnostin" pari vanhaa nojatuolia ja tein niille Ikean raidallisesta kankaasta pestävät päälliset. No, tuosa ne nyt ovat kuvissa mukana. Niiden välissä oleva jakksara on vanhempieni mökin "komppeloista" ja se on vain saanyt uuden värin pintaansa. Seinällä oleva suuri kello Ikeasta, samoin verhot ja nurkassa olevan arkun päällä oleva lamppu. Nurkkaan sijoitettu arkku ja sohvapöytänä toimiva arkku ovat myös vanhempieni mökiltä käyttöön pelastettuja aarteita. Arkun päällä olevat lasikuvut (Housedoctor & Riviera Maison) Säteestä, samoin musta peili ja kynttilät. Kynttilänjalat ovat Hemtexistä ja tarjotin 2nd hand eli kirppislöytö. Seinän lampetit ovat Minimanista.


Monille niin tuttu Ikean Ektorpp-sohva valkoisena. Meillä oli jo ensimmäisessa omassa kodissa sama sohva beigellä päällisellä ja tyhmyyttämme myimme sohvan asunnon ostaneelle. Seuraavaan kotiin menimme ja ostimme kulmasohvan, josta emme pitäneet laisinkaan. Porissa työskennellessäni ostin vuokra-asuntoon jälleen Ikean Ektorpin - on se vaan niin hyvä!
Gantin yksiväriset tyynynpäälliset Säteestä, Gantin sininen tähtityyny Adam&Eva, valkoiset tyynynpäälliset ruudullisilla tähdillä Sokoksen mallistoa

Keittiön suunnalta

Eteisen suunnalta

Indiskan alesta löytyi mielestäni aivan ihana päiväpeitto, jota on arkena kiva pitää valkoisen sohvan päällä. Koirien vuoksi sohvan päällä onkin usein joku peitto. Tuon Indiskan peiton toisella puolella on harmaalla pohjalla valkoisia palloja. IHANA PEITTO ja on sellainen paksu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti