Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 19. heinäkuuta 2011

Lisäkuvia olohuoneesta

Kotiäidin aika on kortilla ;-) Nyt vasta ehdin laittaa lisäkuvia olohuoneesta. Vaihdoin juuri vähän aikaa sitten huonekalujen jäjestystä noiden kahden seinämän kohdilla. Eli vanha pöytä oli ennen tuolla oikealla puolella lähempänä sohvaa. Kirjahyllyn äärellä oli aikaisemmin lukunurkkaus. Siinä oli ennen pieni musta pöytä (jota ei enää Fridan kiipeilyjen takia voi siinä pitää) ja nahkainen nojatuoli. Tuo suuren suuri lyhty on huonekalumainen sisustuselementti, eikä sitä niinkään käytetä lyhdyn ominaisuudessa.






'''''








Lyhty Minimani, lattialamppu Ellos, hyllynkannattimet, musta korkea kirjahylly, pyöreä peili, tuoli, pöytälamppu ja kaksi kattolamppua/lampunvarjostinta Ikeasta, hyllylevynä toimiva lankku vanhempien mökiltä, Fridan leikkinurkkauksen luonnonvalkoinen käsinkudottu matto muistaakseni mikkeliläisen naisen tekemä.

1 kommentti: