Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Vitriinikaappi saapui

Minulla on ollut jo muutosta asti hakusessa tai ainakin ajtuksissa jonkinlainen vitriinikaappi tuohon keittiö ja olohuoneen rajalle. Paikka vain on ollut hieman pulmallinen, koska toisella puolella on ovi takapihallemme ja toisella puolella taas keittiön ikkkuna. Tähän asti Pentikin Vanilja-astioiden säilytystehtävää on hoitanut Ikean lasiovellinen Billy-hylly, joka tietenkin minun silmiini on näyttänyt aivan liian kirjahyllymäiseltä...

Erityisen pulmallisen paikasta on tehnyt juuri se, että useat kivat vitriinikaapit ovat ollen sen 80 cm tai 90 cm leveitä, joka taas tarkoittaa sitä, että olohuoneesta katsottuna kaappi peittäisi aivan liikaa keittiön ikkunaa. Tuo tilaamani kaappi on Ellokselta ja samaan sarjaan kuuluu myös tuo kiva leveämpi malli.


Huvittaavaa tämän vitriinikaapin hankinnassa oli se, että luin Elloksen nettisivuilta parin ostajan hehkuttavat viiden tähden arvostelut kyseisestä kaapista. Itse olen todella tyytyväinen kaappiin, mutta meidän paketistapa puuttui kokonaan kasausohjeet. Toiset ostajat kun olivat nimenomaan kehuskelleet esim. sillä, että nainenkin osaa tämän koota! Että sillä lailla. Tähän voisin todeta, että onneksi on mies...





2 kommenttia:

  1. Tuohan on tosi hyvä löytö tuohon kohtaan! Kaunis vitriini, muistaakseni oon itsekin tuota joskus harkinnut Olgan huoneeseen, mutta päätin että sinne pitää saada matalampi versio.

    Muuten, nuo Fridan huoneessa hoitopöydän päällä olevat hyllyt, ne on siis Ikeasta? Onko ne minkä nimiset? Ne saattais olla just hyvät tuonne meidän olohuoneeseen, nyt kun sisustelen sitä uusiks ja ajattelin laittaa pari hyllyä yhdelle seinälle.. hmm.. :)

    VastaaPoista
  2. Ekby Hensvik on muistaakseni tuo erillinen hyllynkannatin ja hyllylevyt myös ovat "irtotavaraa"...eli valitsin Ikeasta vain kannattimille sopivat ja samanväriset levyt :_)
    http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10142061
    Mutta joo, sopivat varmasti teidän sisustukseen! Onkohan sohvalla vietetty jo nautinnollisia hetkiä? Vai oliko se edes vielä tullut?

    VastaaPoista