Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 22. helmikuuta 2011

Treeniä

Frida-raukalla noita treenejä on useita päivässä, mutta treenit ovat selvästikin tuottaneet tulosta, sillä hän viihtyy aina vain paremmin ja paremmin mahallaan.
Laminaattilattia on kovin kylmä alusta, varsinkin jos ei ole lattialämmitystä alla. Frida saa kuitenkin hetken aikaa liukua ja pakittaa silläkin alustalla päivittäin.




2 kommenttia:

  1. Kyllä nämä tyttöset siitä masullaan olosta pikku hiljaa tosiaan innostuu :) Voin kuvitella kuinka kivaa Fridalla on seurata teidän koiria samalla kun on masullaan lattialla ja harjoittelee erilaisia liikehdintöjä! :) Olga on myös aivan samalla tavalla ihan viime aikoina oivaltanut, että mahallaan olo onkin ihan jees-juttu! Selvää kehitystä havaittavissa! Vilkutuksia sinne, huomennahan jo nähdäänkin, jeeeeeee!!! J&O

    VastaaPoista
  2. Siis Frida seuraa niin mielellään noiden koirien touhuja!!! Meillä on jo myös rutiiniksi muodostunut se, että aamulla kun nostetaan Frida sängystään, laitan känet lattiatasoon sylissäni, jotta saa tervehtiä koiria :-)
    Ja olipahan taas kiva nähdä eilen ja kaikki ne ihanat sisustusjutut vaan vilisi mun päässä vielä illallakin. Tahtoo sinne uudestaan! Hei mehän voitais Fridan kanssa ens viikolla tulla käymään Isolahdessa???? Eikös meillä ollu porukan kanssa taukoviikko?

    VastaaPoista