Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 8. helmikuuta 2011

Odottavan aika on pitkä

Tilasin Ellokselta tuon keittiön vitriinikaapin kanssa samaan aikaan tuolinpäällisiä, sellaisia "hupullisia". Netissä taas kerran kaikki vaikuttaa paremmalta kuin todellisuudessa onkaan. Elloksen sivuilla nimittäin näiden tuotteiden kohdalla luki "Varastossa, toimitus 5-6 arkipäivää". Soittaessani tilausta, ysätävällinen ja hieman etelänaapurimaisella aksentilla puhuva nainen sanoi tuolinpäällisten toimitettavan minulle 10 huhtikuuta... blaah! Keittiömme kun kaipaa lisää tuota vaaleaa tummuuden keskelle, mutta eipä tässä auta muuta kun odotella. Huhtikuukin lasketaan jo kevääksi, joten tuulahdus vaaleutta onkin silloin paikallaan.

Elloksen tuolinpäällisten mitat eivät meidän vanhojen tuolien kanssa aivan menneet yksiin, mutta aion ainakin kokeilla niitä. Ja ainahan voi yrittää keksiä jotain - siis jos joku reuna jää hassusti repsottamaan. Olen siis jo henkisesti varautunut siihen, että ne eivät aivan täysin sovi...

Tilaamani päälliset näyttävät tuollaisilta kuin alla oleva harmaa, mutta tilasin ne valkoisina.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti