Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 23. marraskuuta 2010

Meidän tytöt







Meidän chihut ovat ottaneet uuden perheenjäsenen vastaan yllättävän hyvin. Tuo pikkumusta oli ensimmäisen yön vähän sekaisin ja jouduimme laittamaan makuuhuoneemme oven kiinni, jottemme kuulisi tassujen tepsuttelua ja saisimme itse nukutuksi. Seuraava vuorokausi meni jo paremmin. Jossain vaiheessa tuntui siltä kuin koirat olisivat tajunneet, että tuo vauva on ilmeisesti tullut jäädäkseen eikä siis ollut mitään väliaikaista. Toinen koirista, tuo rauhallisempi haistelee ja on hyvin varovainen aina Fridan lähellä. Toinen taas tekee enemmän tuttavuutta Fridaan ja on jo useasti antanut vauvan poskelle pusujakin. Fridalla on ihanat vahti-isosiskot!

Koirat eivät enää tietenkään ole huomion keskipisteenä ja siksi onkin tärkeää, että päivän aikana ehdimme antaa koirillemmekin hellyyttä ja omaa aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti