Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 25. marraskuuta 2010

Eteinen

Naulakko on peräisin vanhasta puutaloasunnostamme. Se oli siellä jo kun ostimme sen. Ennen asunnon myymistä vaihdoimme naulakon, koska halusimme ottaa tämän mukaan sieltä. Se kun on aika uniikki ja vanha. Henkarit ovat Indiskasta, kori huutokaupasta, hopeiset vanhat koukut ovat vanhempieni mökiltä, keraaminen Nordalin lamppu on Vaasan Säteestä ja kiinalainen jakkara Porin (muistaakseni) Kalustetalosta.







Pikkueteisessä on vasemmalla puolella meille arvokasta säilytystilaa kaapin muodossa. Harmaa täähtinaulakko on Sokoksesta. Keraaminen Nordalin lamppu Säteestä.





Peililiukuovet kätkevät taakseen valtavan takkimassan ja "muutamat" kengät ;-) Jakkara 2ndHand, kolmen koukun naulakko Indiskasta, samoin valkoinen puulokero.





Valkoinen lipasto on miehen isovanhempien perua, maalit poistettu kuumailmapuhaltimella, hiottu ja maalattu. (Kaipaisi kylläkin uudet kahvat, joku on ollut liianb kovakourainen!)Musta Nordalin peili Säteestä, musta puulokero Indiskasta, valosarja Ikeasta...



Kello on saatu lahjana.


Usein Mariskoolit jäävät pölyttymään kaapin perukoille, mutta meillä pari niistä "hoitaa avainkippojen tehtävää". Kukkaruukku Säteestä. Lampunjalka on muistaakseni vuosia sitten ostettu Iskusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti