Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 22. marraskuuta 2010

Hankintoja

Frida on vähitellen siirtymässä 62 (kuuskakkosen) talliin. Olen jo pakannut suurimman osan Fridan 56cm vaatteista kaappiin laatikkoon. Kaapissa oli odottamassa 68 cm talvihaalari, mutta siihen tyttö olisi vielä hukkunut. Edessä oli siis uuden haalarin osto. Hauskan värikäs talvihaalari löytyi Lindexistä, koko on 62 ja mielestäni aika reilu sellainen.





Toinen talvinen hankintalistalla ollut oli lämpöpussi vaunuihin. Äitiyspakkauksen makuupussi kun tuntuu olevan hiukan liian hepponen Vaasan talveen. Netistä taas googletin ja tutkailin susittujen lämpöpussien perään...Jääkarhupussit tuntuvat olevan kovin tykäättyjä, joten itsekin päädyin sellaiseen. Ostin pidemmän mallin, joka sopii juuri ja juuri Brio Singin vaunukoppaan ja paremmin ratasosaan. Lisäksi ostin turvakaukalomallin.Lämpöpussi on kätevä juuri siksi, ettei vaavi tarvitse aivan yhtä paljon vaatteita sen alle kuin mitä normaalisti tulisi puettua pakkasille.







Uusi pipo H&M:stä



Ticket to Heavenin toppatoppöset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti