Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 23. marraskuuta 2010

Kiitos S, A ja V!

Viime sunnuntaina saimme yllätysyhteydenoton kaukana asuvilta ystäviltämme. Ehdimme kuin ehdimmekin tavata heitä ennen heidän paluulentoaan... Kiitos vielä teille! Vaikka aikaa oli vähän ja treffit jäivät pikaisiksi, oli ihanaa nähdä teitä pitkästä aikaa!

Frida sai kaikkia ihanuuksia ja äiti lisää vaaleanpunaista pyykkiä ;-)



Ihanan värikäs rätti, jota voi käyttää uniriepuna ja jonka parissa kuulemma lapsi viihtyy pitkiäkin aikoja.


Hauska hännästä vedettävä maskotti

3 kommenttia:

  1. Heips!!

    Ihania lahjoja! Et sattuis tietää, mistä tollasia rättejä ja maskotteja oikein saa ostaa??? Meiän Silja on ihan hulluna lelujen ja vaatteiden pesuohjelappuihin, joten noi kaikki pienet laput ja lenksut ois varmaan sille tosi mieluisia! Kiitti jos osaat auttaa!

    :) kia

    PS. Istuuko Frida jo???

    VastaaPoista
  2. Heippa Kia ja Silja! Laitoin tuohon viimeisimpään julkaisuun osoitteen noista leluista. Löysin suomenkielisiltä sivuiltakin yhden tilattavissa olevan "rätin". Täällä Vaasassa on sellainen putiikki kun Baby style ja näin siellä vastaavanlaisia rättejä, mutta vain erimerkkisiä. Voi siis olla, että löydät vaikka Tampereen jostakin lastentarvikeliikkeestä vastaavia :-)

    Niin, ja ei Frida vielä istu muutoin kun mielellään sylissä nojaa vasten :-) Välillä sitä suorastaan keljuttaa jos häntä pidetään kuin vaavia ;-)

    VastaaPoista
  3. Kiitos tosi paljon vaivannäöstä!!
    Ja tosi ihania kuvia teidän perheestä!!

    VastaaPoista