Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 4. marraskuuta 2010

Fridan 2kk neuvolakäynnistä



Hopsalaa!!!! Meidän tyttö on, ei venahtanut vaan "levistynyt" joka suuntaan. Maanantaina Frida saavutti 2kk iän ja tänään siis oltiin neuvolassa. Äiti ja isi saivat taas hämmästellä puntarin lukemia. Mitat ovat tällä hetkellä 5145g ja 57cm!!! Neuvolatädin lisäksi saatiin moikata lääkäriä ja pitkäkestoisesta käynnistä huolimatta Frida oli erittäin reipas, hymyili molemmille ja lekurille innostui jopa juttelemaan :-)




Tuosta Burberryn bodysta piti kertoa sen verran, että sitä on ajateltu ristiäisiin mekon alle. Kokeiltiin sitä päälle (ja pidettiinkin päivällä päällä) nähdäksemme, onko mitään toivoa sen päälle mahtumisesta vielä ristiäisten aikaan... No minäpä lähdin puoleksi tunniksi kaupungille asioille ja ja jätin flikan isänsä kanssa. Kotiin tultuani mies ilmoitti, että Frida on syönyt suklaata! Burberryn rinnuksilla komeili komea suklaatahra! Miehet! No ei tämä elämä niin vakavaa ole, eiköhän tuo lähde, jos ei Arielilla, niin sillä vaaleanpunaisella ihmepurkin mömmöllä :-)



Tässä pistettiin kova älämöly pystyyn, en muista mista syystä, ehkä nälästä ;-)



Isin käsivarsilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti