Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 17. toukokuuta 2012

Sisarusrattaat

Pähkäilin sisarusratasvalintaa kahden eri merkin välillä - miehen mielestä ei sellaisia tarvittaisi ollenkaan, sillä Fridahan kävelee!? Hah! Entäs sitten kun ei haluakaan kävellä ja eihän vajaa 2-vuotias jossain kaupassa kävele nätisti rattaista kiinni pitäen...blaah. Baby Jogger city select ja Phil&Teds -merkit siis kävivät kamppailua keskenään. Paitsi kuvien ja ihan livenäkymienkin perusteella näissä toisena mainitsemissani rattaissa vauvalla on jotenkin "hämärä" ja ahdistava paikka. Kuva alla. Talvellakin tuo käy äkkiä ahtaaksi kaikkien toppausten kera. Hintaa tälle setille olisi tullut 548€ (rattaat) + sisaristuin (99€) + vauvan pehmeä kantokassi (89e) = 736€ Tähän vielä jos haluaa hyönteissuijan ja sadesuojan, tulee hintaan lisättäväksi 45€ + 59€, eli yhteensä 840€.
(kuva lainattu vaunupisteestä) Valitsemani vaihtoehto, tuo ensimmäisenä mainitsemani Baby Jogger city select -sisarusratas näyttää ja on käytännössä kaikin puolin mukavampi. Kuvissa näkyy rattaiden muunneltavuus, mutta meillä siinä mukana ei tule keikkumaan vauvan turvakaukaloa, kuten noissa kuvissa näkyy. Meillä käytetään vauvakoppaa ja sisaristuinta ja vauvan kasvettua toista ratasistuinta.Baby Joggereiden hintakin on aivan kaamea: pelkät rattaat 649€ + sisaristuin 229€ + vauvakoppa 119€, yhteensä 997€ Tässä ei ole vielä mukana edes sadesuojia, jotka maksavat 49€ kappale, (eikä myöskään hyönteissuojia). Seisomalauta vanhemmalle lapselle olisi ehkä hyvä olla olemassa, sillä lisävarusteella on lisähintaa 69€. Halvalla ei tämäkään paketti siis irtoa!
(kuva lainattu, the baby boutique) Rattaissa tulee olemaan valkoista ja mustaa. Varsinaisten rattaiden istuinosassa on tuota vaaleaa, koska muut värit olivat tilaushetkellä loppu. Sisaristuin ja vauvakoppa ovat molemmat mustia.
(kuva lainattu: be-mom.com)
(kuva lainattu: community.babycentre.co.uk)

6 kommenttia:

  1. oletko miettinyt britaxin tuplia? meille tuli ne, ja uudet mallit ei oo niin laivat kun ne vanhat jotka oli superkorkeat.
    niissä saa molemmat istuimet makuulle, ja loputtomasti variaatioita. niissä oli selectejä enemmän tilaa sille isommalle sisarukselle.

    http://www.bestbuggy.co.uk/2011/05/britax-b-dual-vs-baby-jogger-city-select-2/

    tuossa näppärä kuvavertailu.

    VastaaPoista
  2. jatkan vielä kun tuo edellinen teksti karkasi :) jos isompi istuu selecteissa edessä, on talvella sitten hankalampi työntää.

    VastaaPoista
  3. Moikka Kippuralla! Kiitos vinkistäsi. Minä pääsin noita Britaxin sisarusrattaita Turun liikkeessä testaamaan ja muuten näyttivätkin hyviltä, mutta tuntuivat jotenkin "heiveröisemmiltä" kuin Baby Joggerit. Tarkoitan siis sivuttaisessa suunnassa kun heilutin, niin olivat kovin keikkuvaiset. Voi olla, että olivat 2011 vuoden mallia, koska siitä on aikaa...mutta tähän päätökseen tulin :) Hyvä jos toimivat käytännössä hyvin teillä ja olette tyytyväisiä :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä valinta, meillä nuo;) miinuksia voi sanoa kopan koosta-on aika pieni ja meillä on 20kg ja 7kg niin isomman ollessa edessä alhaalla niin työntö vähän raskaampaa mutta ei mitenkään mahdotonta:) Britaxit on kyllä kamalia:/ kaikista mitä käytössä nähnyt niin kamala nitinä ja natina ja vanhemmat ovat tosiaan hurjan korkeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvin mahtuu isompikin olemaan vaikka ei mikään pieni ole!

      Poista
  5. Heippa Tessa! Kiitos sinunkin kommentistasi :) Joo tuo kopan koko oli ensimmäinen asia, johon kiinnitin huomiota. Vietin ties kuinka monta iltaa netissä surffaillen ja katsoin läpi kaikkia eri merkkejä ympäri maailman. En todellakaan halunnut leveitä sisarusrattaita, joissa istutaan vierekkäin, joten vaihtoehtoja ei jäänyt kovin montaa. Ja siinäpähän sitten saa lykkiä ja kuntoilla, vaikka lasti painavalta tuntuisikin. OLETKO MUUTEN OLLENKAAN KOITTANUT KÄYTTÄÄ SILLÄ TOISELLA TAVALLA, ETTÄ VAUVAKOPPA ON ALHAALLA? Käytännössä se taitaa olla tyhmempi vaihtoehto...

    VastaaPoista