Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Fridan uusi sänky

No more pinnasänkyä!!! Meidän vauvasta on kasvanut iso tyttö. Kai se on hyväksyttävä. Pinnasänky sai jäädä ja tilalle saatiin "uusi" isomman pienen ihmisen sänky. Tähän toimeen ei ryhdytty siksi, että pinnasänky pitäisi saada fridolfille käyttöön. Halusin, että nukkuminen "isommassa sängyssä" sujuisi hyvissä ajoin ennen kun vauva tulee. Koskaan ei voi tietää kuinka kauan johonkin asiaan totuttelu kestää ja ajattelin sen olevan helpompaa nyt kuin sitten kun Fridolf on jo syntynyt. Sänky on vanhempieni kesämökin navetan vintiltä ja äitini on kunnostanut sen toiveideni mukaan. Äiti myös teetätti sänkyyn mittojen mukaisen patjan, lisäksi patjalle tehtiin lisäpala, jonka voi liittää jatkeeksi jos ja kun sängylle halutaan lisäpituutta. SÄnky on kovasti minun mieleeni, eikä Fridakaan sitä ole potkinut tai sylkenyt :) Sänky näytti kauniimmalta ihan ilman tuota vuodekatosta, mutta halusin se laittaa suojan tuojaksi. Ja olihan se tuttu asia Fridalle entuudestaan. Sängyn vasemmalla puolellahan on tuo tanko, jossa roikkui se ihana kori. Se oli pakko ottaa pois, koska Frida olisi saattanut lyödä päänsä korin neliskanttiseen kulmaan. Nyt laitoin siihen alustavasti vain noita vaatteita roikkumaan, yksinäinen tanko kun näytti aika orvolta. Katsotaan nyt sitten jääkö sänky tuolle paikalle vai miten tulevaisuudessa...ainakin näin alkuun saa olla vanhalla paikalla. Tuossa yhdessä kuvassa Frida halaa uutta unikaveriaan, jonka hän on nimennyt "pöllöksi". Uuteen sänkyyn siis muutti samalla myös uusi unilelu, neitihän oli siitä aivan huumassa!!! Nyt takana on yksi yö, kaksi iltaa ja yhdet päiväunet, toistaiseksi kaikki hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti