Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 24. maaliskuuta 2012

Ystäväni Yrjö

Eihän siitä ole kuin kolmisen viikkoa kun Yrjö vieraili meillä tautiensa kera. Nooh, tuossa oli parina päivänä heti aamusta jonkin sortin heikotusta ja sellainen olo, ettei ollut ihan normitilassa. Eilinen oli sitten jo ihan järkyttävä päivä. Alkuillasta alkoi kuume nousta - minulla siis. Sitten tulikin Yrjö kuvioihin muutamaan otteeseen. Tänään olenkin ollut pelkkä vuodepotilas, mitään raskauspahoinvointia tämä ei kyllä ole ollut. Nyt alkaa olla jo vähän parempi olo. Toivottavasti huomenna pystyn taas jo osallistumaan Fridan leikkeihin.

Niin ja en ole varmaankaan vielä maininnut Fridolfin aktiivisuudesta. Kaveri on aivan mahdoton liikkumaan, aika samanlainen meininki on kuin Fridasta ja istukka kun on takana niin tunnen liikkeet erinomaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti