Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 2. maaliskuuta 2012

POKS POKS! 22+0

hyvin täällä voidaan. Tosin hieman on alkanut enemmän supistella, varsinkin tuolilta ylös noustaessa. Olikohan se viime viikolla kun päätin kävellä rattaiden kanssa kaupalle, vieläpä auraamattomalla tiellä. Se ei ollut kovin hyvä idea. Matka oli aivan liian raskas ja iltapäivällä ja illalla kyllä tunsi mahassa tuon älynväläyksen, jonka päätimme Fridan kanssa toteuttaa. Maha on nyt jo iso. Viimeistään tänään heräsin tähän todellisuuteen mahan koon kanssa. Pitäisi oikein saada kuvaa tänne. Ystäväkin sanoi tänään kyläreissulla, että "no niin, nyt sullakin jo kunnon masu". Ja onhan tämä kahden viikon aikana ottanut hirmuisen kasvuspurtin. Mitä, enkö saakaan olla yhtä "siro" kuin Fridaa odottaessa? Silloin maha kun oli "pieni" potkupallo.

Alla kuvia eräästä aamusta kun Frida löysi eteisestä äidin Uggit. Neiti taisi astua vähän liian suuriin saappaisiin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti