Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 21. helmikuuta 2012

Hyvin kasvaa!

Käytiin Fridan kanssa neuvolassa viime torstaina ja tässäpä tulee neidin komeat mitat. (Fridalla tulee tuo 1,5 vuotta täyteen vasta 6.3...)

* 12kg 260g
* 88cm

(14.9.2011 mitat olivat 10kg 520g ja 79cm)


3 kommenttia:

  1. Heippa rakkaat <3

    Olgan mitat tänään 1½ vee neuvolassa 84,9cm ja 12,5kg! :-)

    Minun on kova ikävä teitä! Joko Fridan nuha on parantunut??

    Sun masu on niin kaunis, voi että. Halauksia sinne!



    Julia

    VastaaPoista
  2. Onpas Frida pitkä tyttö :)
    Mie just meiän poitsua kotimitalla mittasin niin sain vain about 80 cm.. neuvolassahan sen sitten näkee kuinka oikein kotona katottiin..

    VastaaPoista
  3. Julia, hei täälläkin taas :) Kiva kuulla Olgankin mittoja. Neidit ovat painon puolesta aika lähellä toisiaan. Todella harmillista ettei päästy sinne treffeille Fridalla ilmenneen nuhan vuoksi. (Oletan teidän olleen siellä?) Toivottavasti nähtäis pian, en tiedä mitä juttua teillä oli seuraavasta tapaamisesta.

    Mira, Frida on kyllä hurjan pitkä tyttö! Teillä varmaan on piakkoin neuvola, että saatte tarkemman mittauksen. Mutta kyllähän näillä on jokaisella oma kasvuvauhtinsa, toivon mukaan tyttö ei ihan tuota tahtia jatka loputtomiin :)) Onkohan teillä seinässä sellainen mitta? Meillä on olemassa seinään kiinnitettävä mitta, mutta sille ei ole löytynyt sopivaa paikkaa.

    VastaaPoista