Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Lisää vaaleutta keittiöön

Muistatteko kun kauan kauan sitten höpötin niistä tuolien hupuista, jotka tilasin Ellokselta? Tuotteiden saamiseen kului aikaa muutama kuukausi ja sitten niitä tulikin kaiken lisäksi vain yksi paketti kahden sijaan. Joten nyt sain huput vain kahteen tuoliin, meillä kun olisi noita korkeaselkäisiä tuoleja neljä... Itsehän noita piti vielä muokata, kuten olin arvannutkian, mutta silti valkoinen väri tummassa keittiössämme ei ole pahitteeksi. Arvaatkaa vaan jaksanko soittaa johonkin Elloksen asiakaspalveluun ja valitta jollekin virolaista syntyperää olevalle naiselle, että kun kävi nyt näin ja näin. Jo soittaessani tilausta nainen ei meinannut ymmärtää jotain sanomaani, taikka sitten hän ei ymmärtänyt minua. Joka kerta kun olen sinne soittanut, olen luullut soittavani Viroon.

No mutta tässä nämä nyt sitten ovat. Valo tulee keittiön ikkunasta niin, että kankaasta näkyy tuolin selkänoja tässä hassusti läpi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti