Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Frida veneilemässä

Frida pääsi veneilemään ensimmäistä kertaa. Neiti ei tuumannus siitä kummempia. Kiltisti istui sylissä, vaikka liivit olivat aika tiukasti päällä ja äänikin oli aika kova. Käytiin mökkisaarella juomassa kahvit ja katsomassa mitä talkooporukka oli saanut aikaiseksi. Paluumatkalla Frida sitten ottikin veneessä 10 min tirsat :-) Ne taisivat olla ilmeisen tehokkaat, koska kotona hän ei normaaliin tapaan suostunut enää toisille unille.

Tuossa yhdessä kuvassa hiukan näkyy Fridan alkavaa "päristystä". On nyt oppinut päristämään silläkin lailla, että käyttää kieltäkin. Sehän kutittaa kivasti.






2 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa täällä kurkkimassa, ihania kuvia taas! Meillä on niin ikävä teitä <3

    Ja mä en kestä, Fridalla on sama Hello Kitty -kännykkä kuin Olgalla!!! Ihkua! Nythän ne voi sitten vaihtaa numeroita ja soitella toisilleen.. :)

    Toivottavasti PIAN nähdään!!!

    Julia

    VastaaPoista
  2. Kiva kun käyt välillä täällä kurkkimassa niin unohdan hetkeksi blogin lopettamisen.
    Niin ja unohdettiin viimeksi vaihtaa Hello Kitty- puh.numeroita. Fridalla on jo monesti ollut asiaa Olgalle, mutta Fonecta ei löytänyt Olga-neidin numeroa :-)

    VastaaPoista