Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 20. toukokuuta 2011

Friidu Espanjassa


Tässä ollaan klo 04.30 ja 06.30 välistä aikaa viettämässä. Mentiin Malagan lennon jälkeen etsimään paikkaa, jossa saisi rauhassa levätä ja jossa Fridan olisi mahdollista nukkua. Reima-leikkipaikassa oli sellainen ihana tekonurmimatto, joka oli pehmeä. Sinne nurkkaan laitoimme Fridan peiton, makuupussin ja tytön, joka nukahtikin niin etevästi! Hetken ehti olla hereillä kun noustiin Vaasan koneeseen ja nukahti mun syliin istuvaan asentoon heti nousun jälkeen. Heräsi vasta kun kone oli laskeutunut ja vöistä alettiin irrottautua.


Kyllä oli ihanaa mennä samaan lempiravintolaan kuin 9 ja 10 vuotta sitten. Sama perhe edelleen vetää ravintolaa ja valtavan ystävällisiä ovat. Tuolla perheen äidillä tuntui olevan kova isoäitikuume!!!! Ei saanut silmiään irti Fridasta ja pussaili häntä jatkuvasti.



Sack'n seat on mahtava keksintö. Se on matkasyöttötuoli, jonka Huuto.netistä ehdin huutaa juuri ennen matkan alkua. Ilman tätä päivittäiset syömishetket olisivat olleen paljon haastavampia.

Fridalla ei vielä ole ollut uikkaria, mutta löysin Nerjan lastevaateliikkeestä Name it-merkkisen kivan uimapuvun.

Nämä eivät ole aidot, mutta oli ihan pakko ostaa kuudella eurolla. Myyjä naureskeli kun kysyin kokoa 19. Ovat kyllä vielä reilut.



Apartamentos Las Rosasin puolesta saimme ihan kelpo matkasängyn. Ei mitään hämminkiä Fridan unien kanssa, neitihän veteli pääasiassa 12h yöunia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti