Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Ensimmäisiä reissukuvia

Tästä alkaa rikkonainen matkakertomus, joka kylläkin on kuvavoittoinen.

Meillähän oli kovin aikainen lento Vaasasta Helsinkiin. Frida heräsi aamulla klo 04 jälkeen. Hän nukkui ensimmäisellä lennolla vartin tirsat, jotka olivat ilmeisesti tehokkaat, koska seuraavan kerran hän nukkui vasta Malaga-lennolla n.45 min. Helsingin päässä ei onneksi kauan tarvinnut odotella seuraavaa lentoa. Hyvä kun Frida ehti aamupuuron syödä. Koneessa Frida hurmasi kaikkia läheisyydessä istuvia matkustajia. Seuraavan kerran hän nukkui vasta n. 14 aikaan (15 Suomen aikaa), joten kyllä mentiin sinne asti vähillä unilla. Nuo unet hän nukkui automatkalla Malagasta Nerjaan. Melkein tunnin unet ja edelleen tehokkaat sellaiset. Perillä riitti ihmeteltävää ja ihaninta oli lämpö. (Huom! ihan heti ei satanut!)


Frida leikki jo iloisesti heti ensimmäisinä päivinä. Nuo espanajalaiset marmorilattiat eivät oikein ole mieleeni ja näin pienille ne ovat aika kylmät. Aluksi pidimme Fridaa paljon peiton päällä, koska hän ei vielä ollut aloittanut ryömimistä. Meno oli kuitenkin jo pitkään ollut sellaista, että neiti tahtoisi kovin lähteä liikkeelle. Pesin varmasti joka päivä noita jotenkin ällöttäviä marmorilattioita ja aloimme sitten pitää Fridaa välillä paljaallakin laittialla. Niinhän siinä sitten kävi, että Papu lähti oitis ryömimään. Ja mikä koordinaatio! Kädet ja jalat tekevät hienosti työtä käskettyä.

Ja tässkin taidetaan tulla kauppareissulta, vettä tihkuen taivaalta.

Ihan ensimmäisinä päivinä satoi suurimmaksi osaksi vettä ja ukkosti, tässä ollaan lähdössä kauppareissulle. Supermarkettiin oli matkaa alle 100m.

Perillä Nerjassa

Automatkalla Malagasta Nerjaan, tyttö nukahti heti

Kotimaassa vielä, lentokentällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti