Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 15. maaliskuuta 2011

Matkakuumetta

Kevätaurinko on ihana asia! Se on saanut meidät toden teolla kuumeilemaan - nimittäin matkasta. Haluaisimme matkustaa näin kahdeksan vuoden jälkeen jälleen Espanjan kauniiseen Nerjaan, jossa itse olen käynyt kolmesti treenauksen merkeissä. Nerja sijaitsee Malagasta n. 60-70km itään. Vielä noin kymmenen vuotta sitten Nerjassa ei ollut pullollaan turisteja. En usko, että se sitä on vieläkään, mutta nykyäänhän esim. Aurinkomatkat tekee jo matkoja sinne. (http://www.aurinkomatkat.fi/espanja/nerja)




Ihania kapeita shoppailukatuja

Burriana beach on hyvä ranta, vaikkei tässä kuvassa kokonaisuudessaan näykään.



Mikä tärkeintä, Nerjassa on mahtava urheilukenttä (kunto-/punttisaleineen), jossa mies saa treenata ja me sitten voitais Fridan kanssa olla valmentajina.


***********************************************************

Tässä taitaa olla kuva meidän ensimmäiseltä yhteiseltä reissulta Nerjasta. Olisikohan 8-9 vuotta sitten. Oi kun men oltiin nuoria silloin...


Tämä kuva on otettu vielä vuotta aiemmin, kun en ollut vielä silmäpeliä käynyt mieheni kanssa ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti