Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 4. helmikuuta 2013

Ryhdistäydytään

Hei pitkästä aikaa! Kuten varmasti olette huomanneet, on tämän kotiäidin aika jäänyt bloggaamisen osalta aika vähälle.
Joulupäivänä Fridalla alkoi nenä vuotaa ja se tarttui myös meille muille. Se olikin harvinaisen sitkeää sorttia, kesti noin 2,5 viikkoa, ennen kun siitä päästiin eroon. Yleensä flunssat ovat olleet meillä aika "helppoja", kuumeettomia ja menneet ohi viikossa. Sopivasti flunssan aikaan piti alkaa pakkailla tavaroitakin tulevaa muuttoa varten. Kahden pienen lapsen kanssa kotona ollessa, se ei olekaan ihan helppo nakki. Onneksi on äiti/mommo, joka oli meitä auttamassa. Nyt olemme tammikuun puolivälistä saakka asuneet tällä ulkomaille matkaavien ystäviemme omakotitalossa ja kaikki näyttävät viihtyvät. Fridakin huutelee keittiö ikkunan edessä ulkona seisoskeleville ihmisille: "Täällä meijän asutaan." ja "Täällä meijän uus koti.". Hän osaa myös nimetä mikä kaikki on ystäviemme omaisuutta ja muistuttaa minua aika ajoin, mikä taas on "meijän omaa".
No mitäs nyt sitten?????
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti