Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 31. elokuuta 2012

Talvivarusteita

Synttärilahjarahoilla on ostettu Racoonin toppahaalari. Olin jo ostanut pinkin haalarin lilalla sydämellä, mutta näin unta haalarin vaihtamisesta. Niinpä kipitin seuraavana päivänä liikkeeseen ja vaihdoin tähän lilaan versioon. Pinkkiä on kuitenkin näillä tytöillä niin paljon, että lila on kivaa vaihtelua. Tämän haalarin kaveriksi sopii söpöt vaaleanpunaiset Tepsut, (jotka viime talvena todettiin erinomaisiksi) ja vaalenapunainen pipo/lakki, esim. UNQ:n kruunulakki.

Din skosta tarttui mukaan nämä varrelliset talvikengät (koko 25)

ja nämä lenkkarit koossa 25, olivat alessa -50%.

Inez sai tällaisen Ticketin haalarin, koko on 68 ja hukkuu siihen suurimman osan talvesta :) Niin suurelta tuo näytti. Huuto.netistä siis ostettu ja isosiskolle on tulossa samanlainen koossa 92. Tosin en ole aivan varma siitä, onko värisävy haalareissa täysin sama.

10 kommenttia:

  1. Ihania molemmat haalarit. Meille tuli tuo sama Racoon :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on sitten samikset Racoonit :) Minä jännitän, onko se Fridalle ostamani Ticketin haalari samaa sävyä kuin tuo vauvelille Huuto.netistä ostamani haalari...

    VastaaPoista
  3. Minkä kokoiset tepsut Fridalla oli viime vuonna? Entä se Cupcaken vaaleanpunainen haalari? Jos niistä olisi apua oman tyttöni hankintoihin :) Kiitos! Tyttö nyt 78,5cm pitkä ja jalka noin 11,5cm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Fridan viime talven Tepsut olivat kokoa 22 ja menivät hyvin koko talven. Nyt olen tilannut 25-kokoiset Tepsut. Vielä hän käyttää joitain 23-kokoisiakin kenkiä, mutta välikauden kengät ovat kokoa 24. En tiedä meneekö tuo 25 koko talvea, ei välttämättä. Tepsun kotisivuilla on hyvä kokotaulukko, jossa puhutaan noista cm-ko'oista. Muistaakseni Frida olisi ollut 1-vuotiaana 79cm pitkä, jalan pituudesta en osaa sanoa. 1,5-vuotiaana hän oli 88cm pitkä. Missä kuussa tyttösi on syntynyt? Voisiko tuo 22 olla teidänkin talven koko? Tai jos isojalkainen niin sitten 23?
      Viime talven Cupcaken haalari oli kokoa 80 ja meni vain alkutalven. Olisi ehdottomasti pitänyt olla kokoa 86, mutta äitini ei sitä suostunut enää käydä vaihtamassa, hänen mielestään kasikymppinenkin näytti isolta :) Suosittelen ottamaan kokoa isompaa. Esim. tuo meidän 98 Racoonin haalari on vielä todella reilu, mutta ei se haittaa, eikä ole kiva liian naftillakaan kulkea.

      Poista
  4. Kiitos tosi paljon vastauksesta! Tyttöni on syntynyt kesäkuussa 2011 ja käyttää nyt koon 20 kenkiä. Jalka on minusta vielä ennemminkin pieni kuin iso. Siksi mietinkin enemmän koiden 21 ja 22 välillä. Koko 22 ei kuitenkaan mitenkään kovin isolta näyttänyt ja muut ostamani talvikengät on kokoa 21, niin menis noi tepsut ainakin sit koko talven. :)

    Ostin Racoonin haalarin koossa 86 ja vaikuttaa hyvältä valinnalta, varsinkin kuin tämän vuoden mallisto vastaa aika hyvin kokoa, ei ole ainakaan reilua! Kuulemma tämän vuoden 86cm on identtinen viime vuoden 80cm kanssa... Ja totta liian nafti on minusta huonompi kuin liian reilu, on tilaa liikkua ja laittaa villavaatetta pakkasilla alle!

    Sinulla on tosi ihanat tytöt ja blogi. Pikkuhiljaa jäämässä koukkuun :)

    VastaaPoista
  5. Moikka taas, sinun tyttäresi jalka vaikuttaa kyllä enemmän pikkuiselta kuin suurelta. Otat ehdottomasti ne 22, käytät villasukkaa vaikka ensin :)

    Ja kiitos, tytöt tytöt tosiaan ovat ihania <3 blogista en niin sanoisi. Harmittaa kun ei aika riitä tälle harrastukselle sillä tavalalla kuin haluaisin. En siis ymmärrä, miten tämä voi koukutta jotakuta, kun eihän täällä ole edes "kunnon asiaa" :)

    VastaaPoista
  6. Moi moi taas :) Koukuttavuus onkin tullut kun olen lukenut postauksia parin vuoden ajalta näin jälkikäteen. Hyvin samanlainen tyyli monessakin asiassa ja tietenkin tyttölapsen äitinä sitä tykkää seurata toisen samanlaisen juttuja.
    Ymmärrän ettei aikaa tälle ole varmastikaan tarpeeksi tai niin paljon kuin haluaisin, varsinkaan nyt toisen synnyttyä, mutta on mukavaa kun edes joskus tulee joitain kuulumisia, hankintoja, mietintöjä. Se pitää ainakin minunkaltaiset lukijat mukana! Ja itselleenhän sitä varmasti myös kirjoittaa tätä muistoksi! :)

    Luulen, että tyttöni jalka alkaa vasta nyt kasvamaan, ei ole kovia pyrähdyksiä tässä tullutkaan. Mutta kokoon 22 varmaan pääsyn, menee sitten koko talven ainakin!

    Ihanaa syksyn jatkoa koko perheellesi ja erityisesti nauti vauva-ajasta!

    VastaaPoista
  7. :) Kiitos mukavasta ja piristävästä kommentista. Ja kyllä olen tätä "kirjoittanut" osittain muistoksi ja osittain kaukana asuvia sukulaisia ja ystäviä varten. Pitäisi oikein itsekin vaihteeksi lukea postauksia tuolta parin vuoden takaa...

    Muistuttaisin tässä vaiheessa Tepsujen aika pitkästä toimitusajasta (muistaakseni 4-5 viikkoa), ettei tule yllätyksenä :)

    Oikein mukavaa syksyä teillekin! Ja kiitos, täysin rinnoin nautin tästä(kin) vauva-ajasta. Jotenkin siitä osaakin ihan eri tavalla nauttia nyt toisen vauvan kanssa.

    VastaaPoista
  8. Niinpä, mäkin uskon, että sitä osaa sitten toisen kanssa nauttia kun tietää suunnilleen mitä on edessä seuraavaksi.
    Kiitos muistutuksesta, kaveri sieltä tilaskin. Mä löysin jo Prismasta tytölle vaalrnapunaiset tepsut, jotka kävin jo vaihtamassakin. Kyllä se vaan niin oli, että koko 21 oli se sopivin. Jalka nyt max.11,5cm ja niiden sisämitta sen n.14cm. Ihan riittävästi kasvuvaraa... Vaikeita noi koko asiat varsinkin jaloissa kun ne kasvaa tosi yksilöllisesti!

    VastaaPoista
  9. Onpa hänellä pieni ja sievä jalka :) Tuo on kyllä niin hyvä kun joissain Prismoissa on Tepsuja, kaikissa ei ole :(

    VastaaPoista