Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 14. kesäkuuta 2012

Kuulumiset 36+5 (eiliseltä) Mä arvasin, ettei välttämättä jää mitään käteen tolta viimeiseltä lääkärireissulta ja kröhöm------> * Vauvan sykkeet ihan alarajoilla (120), vain kerran pomppasi vähän päälle 120. Siitä se lääkäri luki netistä vaikka kuinka kauan. * Ei osannut lääkäri "arvata" missä asennossa Fridolf köllii!!!! Kiva! Lopuksi VEIKKASI raivotarjontaa. * Sitten hän sanoi, että "ehkä on paikat vähän pehmentyny ja ehkä vähän lyhentyny", että morjens. Kaikki vaan ehkä ja ehkä... ... * Sithän mulla oli jo silloin alussa kipeä häntäluu, jonka vuoksi sen piti laittaa lähete synnytystapa-arvioon. (Nykyään häntäluu on primakunnossa.) Senkin lähetteen se oli unohtanut ja nyt laittoi sen kiireellisenä. Mielelläni menisin polille, jos sais vaikka mielenrauhan tuon vauvan asennon suhteen. (Uskon sen olevan raivotarjonnassa.) * Hb noussut 114-->128 (joko itsestään tai sit on persiljan syönti auttanut :) * Paineet 126/71, vähän korkeammat kuin normaalisti. * Paino laskenut 350g/vko. Että tällaista, nyt sitten odotellaan sitä kiireellistä lähetettä polille, toivon niin että siellä ultrattais!!!!!! Huomenna onkin jo poks poks 37+0!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti