Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Uusia sanoja

* faffa
* barbapapa (baapapapa)
* koira (koia)
* kirja?
* isi
* MINNI! (Tämä sana tuli uutenan tänään, Frida sanoo topakasti Mimmi!)
* Nalle Puh (puu?)
* auto (välillä pelästään to, mutta on kuultu myös auto)



2 kommenttia:

  1. Suloinen Frida! Otsatukka passaa mainiosti :) Tosi paljon samoja sanoja kuin Olgalla, paitsi että O ei osaa sanoa isiä ollenkaan. Isi on äiti. :) Olgalla on lisäksi hirrrmuinen määrä äänteitä, jotka siis tarkoittaa jotain asiaa, esim. huhuu! on yhtä kuin eräs pöllö erään kirjan sivulla :) Ja kvaak kvaak tarkoittaa ankkaa. :) Ja sitten kun kakka alkaa tulla housuun, hän huutaa kovaan ääneen KAKKA! On ne ihania :D

    Mitäs Fridan elämään muuten kuuluu? Juokseeko hän? Onko opetellut itse syömään? Olga nimittäin välillä aivan juoksee kun on niin innoissaan kävelytaidostaan. :) Hoidossa on myös opetellut kovaa kyytiä syömään itse, mutta äiti ei tajua antaa tarpeeks harjoitusta kotona! Heh..

    Nähdään pian!!! Paljon terveisiä sinne <3

    VastaaPoista
  2. Heh! Meilläkin on noita äänteitä ja ei ole harmainta hajua, mitä ne kaikki tarkoittavat. Meille kuuluu hyvää. Frida juoksee kovaa vauhtia. Gymillä ollaan nyt pari kertaa käyty Family funissa ja Frida pääosin vain juoksee siellä. Olisi ihanaa nähdä kävelevä Olga <3 Harmi, että pikkujoulut peruuntuivat! Oltiin niin odotettu niitä. Olgalle pikaista paranemista.

    VastaaPoista