Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 10. syyskuuta 2011

Cupcake

Cupcaken talvihaalari testauksessa. Frida ei millään olisi malttanut olla paikallaan, joten julkaisukelpoisia kuvia oli vaikeaa saada.



4 kommenttia:

  1. Voi kyllä se on ihana haalari! Vakuutun tästä joka kerta enenmän ja enenmän, kun nään pukua muidenkin päällä (meilläkin on samanlainen ;>)

    VastaaPoista
  2. Kaikki rakastavat tuota haalaria, sen olen huomannut blogeja lueskellessani ;) Livenä se on vielä ihanampi kuin kuvissa.

    VastaaPoista
  3. Hei! Onko haalari vielä tytöllä käytössä/olisitko valmis myymään sen? Täällä ois innokas ostaja,joka on yrittänyt etsiä tuota haalaria nuissa väreissä jo kauan tuloksetta. :/ Jos kiinnostaa,ota yhteyttä: amalia.luokkanen@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Moikka! Valitettavasti olen ehtinyt jo myydä haalarin Huutiksessa. Se kun ei olisi mahtunut vuoden päästä meidän kakkoselle. Harmi juttu, onnea haalarin metsästykseen.

    VastaaPoista