Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 16. huhtikuuta 2011

Fridan "Puu"

Fridan huoneen tapetoidun seinän vastakkaisella puolella on kiinteä kaapisto vaatteille. Siihen viereen jää pieni tila, jossa tällä hetkellä on Fridan hoitopöytä. Hoitopöydästähän saa tuon taso-osan irrotettua, jolloin jäljelle jää pelkkä lipasto. Aikeissa kuitenkin on, että Fridan kasvettua tuolle paikalle tulee pieni pöytä ja tuoli. Siksi ryhdyin tuumasta toimeen ja suunnittelin "tyhjälle" seinääle "puun". Tuota Friidulin huoneen tapettiahan jäi ja leikkasin siitä irti kuvia. Sommittelemalla sitten väsäsin leikatuista osista yhtenäisen puun.

Hoitopöydän takana olevalla seinällä oli vain pari hyllyä...


Tältä valmis puu näyttää. Kovin on vaikutelma omatekoinen, mutta kenelläkään muulla ei ainakaan ole samanlaista puuta...



Halusin pitää kuvan suhteellisen kapeana, ettei se lähde rönsyilemään koko seinälle ja esim. oven päälle. Koska seinällä oli valmiina nuo hyllyt ja niiden kannattimet, yritin asettaa Fridan puun samoille linjoille.



Kyllähän tuo kokonaisuus näyttää vielä aika sekavalta, mutta jospa se sitten pääsee enemmän oikeuksiinsa, kun hoitopöytä ja hyllyt aikanaan poistuvat paikalta.

1 kommentti:

  1. Tosta tuli kyllä hurjan nätti :)
    Olispa sitä itselläkin aikaa (ja hermoja) näperellä joskus jotain tollaista :)

    VastaaPoista